Locatarii unui bloc din orașul Găești, evacuați din cauza mirosului puternic de gaze

Publicitate

Zeci de locatari ai unui bloc din orașul Găești au fost evacuați, luni seara, din cauza mirosului puternic de gaze, nefiind înregistrate persoane care să aibă nevoie de asistență medicală.

Locatarii blocului 50 din Găești au sesizat autoritățile că pe scara imobilului se simte un miros puternic de gaze. La blocul respectiv s-au deplasat pompierii Detașamentului Găești și reprezentanți ai companiei furnizoare de gaz.

23 de persoane, din 20 de apartamente, au fost evacuate până la remedierea problemei și înlăturarea oricărui pericol.

“În această seară, 15 martie 2021, în jurul orei 18.48, pompierii Detașamentului Găești au fost solicitați să intervină pentru asigurarea de zonă în caz de miros puternic de gaze pe scara unui bloc din orașul Găești.

La locul evenimentului, echipajele de pompieri s-au deplasat cu o autospecială de intervenție și un echipaj de ambulanță SMURD.

Sosiți la locul evenimentului pompierii au procedat la evacuarea locatarilor din locuințe, de pe întreaga scară de bloc, simultan cu deschiderea ușilor, din față și din spate, precum și a gurii de aerisire de la pod.

În urma evenimentului nu au rezultat victime. Au fost evacuate 23 de persoane din 20 de apartamente.

La locul evenimentului a intervenit și o echipă de la operatorul de gaze care, în urma verificărilor efectuate, a identificat multiple deficiențe la instalația de pe scara blocului și a dispus sistarea alimentării cu gaze a întregii scări de bloc până la remedierea defecțiunilor”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!