Liviu Dragnea, al doilea lider PSD care își încheie cariera la închisoare

Publicitate

Liviu Dragnea, liderul PSD, a pierdut totul în 24 de ore. După ”sentința” politică dată de electorat prin votul la alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție, luni, 27 mai, Liviu Dragnea a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Liderul PSD a fost condamnat luni de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

El va sta în carantină 21 de zile, perioadă în care i se vor efectua analize medicale, un examen psihologic şi se vor stabili activităţile pe care le va urma pe perioada detenţiei.

Liviu Dragnea a fost adus la penitenciar într-un autoturism și aşteptat la de mai multe persoane care l-au huiduit.

De altfel, şi în faţa reşedinţei şefului PSD s-au adunat mai multe persoane, după anunţarea sentinţei ÎCCJ.

Potrivit Statutului partidului, șefia interimară este asigurată de președintele executiv al partidului, în momentul de față, Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea este al doilea președinte al PSD, și în același timp al doilea președinte al Camerei Deputaților, care își încheie cariera la pușcărie în urma unei condamnări pentru corupție, după Adrian Năstase, condamnat în 2012 și 2014 în două dosare diferite.

(sursa FOTO: Alex Costache, Facebook)

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!