Liga 1, o mare provocare pentru puștii de viitor ai Chindiei Târgoviște! Andrei Șerban: “Sper din tot sufletul să facem o impresie bună”

Publicitate

Ionuț Parghel
Sezonul 2018-2019 al Ligii  a 2-a a fost unul de vis pentru Andrei Șerban, unul dintre puștii de mare viitor ai Chindiei Târgoviște. Mijlocașul de doar 18 ani a promovat cu echipa dâmbovițeană în Liga 1 după un sezon extenuant pe care l-a resimțit din plin.

Pe durata campionatului, Andrei a fost unul dintre componenții de bază ai echipei, pe care staff-ul tehnic a pus mare bază. După ce Chindia a scăpat de Liga a 2-a, puștiul de pe “Eugen Popescu” își dorește ca formația târgovișteană să facă o figură frumoasă în prima ligă. “Sunt fericit pentru această promovare. A fost un campionat extrem de greu pentru noi. Sper din tot sufletul să facem o impresie bună în Liga 1. Promovarea a fost un vis pentru mine. De mic copil îmi doream să promovez cu echipa din Târgoviște în prima ligă. Mă bucur foarte mult că am reușit acest lucru și că fac parte din acest colectiv minunat. Sper din tot sufletul să joc cât mai bine și în prima ligă”, ne-a declarat Andrei Șerban. Tănărul jucător al Chindiei și-a trecut în cont în actuala stagiune 5 goluri în tricoul roș-albastru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!