PSD susține introducerea certificatului verde. “Eeste o prioritate”

Publicitate

Social democratul Marcel Ciolacu a schimbat rapid macazul! Cum există șanse plauzibile ca PSD să ajungă la guvernare alături de PNL, liderul social democraților a transmis, astăzi, că certificatul verde este o prioritate pentru țara noastră, asta după ce PSD și AUR s-au opus introducerii acestui document la locul de muncă.

“Cred că certificatul verde, în contextul european, este o prioritate și pentru români. L-am urmărit și eu ieri pe domnul Rafila și la televizor, am vorbit cu dânsul la telefon, am vorbit și cu liderul de grup, cu domnul Simonis și am văzut amendamentele pe care le propune și domnul Cercel pentru acest certificat verde și cred că vom ajunge la o concluzie așteptată și predictibilă pentru români”, a transmis Marcel Ciolacu, în momentul când a fost întrebat de jurnaliști ce șanse sunt ca proiectul de lege privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă să fie adoptat săptămâna viitoare.

Reprezentanții PSD susțin introducerea certificatului verde, însă cu anumite amendamente, care să pună accentul și pe testarea oamenilor, nu doar pe vaccinare.

Proiectul de lege privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă va fi dezbătut în comisiile de specialitate din Camera Deputaților timp de două săptămâni, o perioadă în care PNL și UDMR speră să contureze o majoritate parlamentară pentru a reuși să-l adopte. Inițiativa legislativă a picat în Senat, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla și cu Camera Deputaților, care este for decizional.

Așadar, când e vorba de intrarea la guvernare, totul devine posibil, indiferent de situație!

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!