Liderul BNS, mesaj dur pentru premierul Cîțu, privind creșterea economică: “Sistemul de administrare fiscală este prost”

Sursă foto: AGERPRES
Publicitate

Liderul Blocului Național Sindical, Dumitru Costin, a transmis un mesaj durn premierului Florin Câțu, în urma ultimelor declarații făcute de acesta.

“Am auzit, aseară, discursul premierului Florin Cîțu”. Domnule, dacă nu avem creștere economică, nu putem să…”Și îi spun: Domnule premier: România a avut opt ani de creștere susținută, însă din cauza unui sistem fiscal prost, din cauza unui sistem de administrare fiscală, ceea ce a cules sistemul fiscal din România și a adus ca venituri fiscale la bugetul de stat, ca pndere din PIB, a însemnat foarte puțin. Degeaba relansezi acum economia, dacă rămânem în aceeași filozofie de fiscalitate, dacă rămânem în continuare cu aceeași zonă uriașă de eavziune și fraudă. Culmea e că decidenții politici, anul trecut, în loc să încerce să găsească niște soluții, au venit și au spus: “Trebuie să ajutăm mediul de afaceri pentru anumite sectoare. Vă dăm amânări la plată” Asta a dus bugetul de stat într-o situație total nefericită”, a spus Dumitru Costin, în emisiunea “Ce se întâmplă”, de la DC NEWS.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!