Leroy Merlin, pregătiri intense pentru deschiderea magazinului de la Târgoviște. Vezi când este programată inaugurarea acestuia

Publicitate

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, a anunțat, joi, că deschiderea magazinului din municipiul Târgoviște va avea loc pe 14 mai. Acesta va reprezenta cea de-a 19-a unitate a rețelei din România a retailerului francez.

Potrivit reprezentanților companiei, noul magazin din Târgoviște va avea o suprafață totală de 10 000 metri pătrați, iar clienții vor avea acces la peste 25 000 de produse de categorii de interes cât mai variate precum: materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, unelte, produse pentru casă și altele.

„Prin deschiderea noului magazin Leroy Merlin din Târgoviște ne dorim mai aproape de cetățenii acestui oraș și din proximitate, pe care îi invităm să se bucure de produsele și serviciile din oferta noastră atunci când vor să aducă o îmbunătățire casei sau grădinii lor. Această nouă deschidere se înscrie în strategia noastră de extindere accelerată a rețelei Leroy Merlin pe plan local, prin care ne propunem să devenim leader în piața DIY în România”,a  precizat Frederic Lamy, CEO Leroy Merlin România.

Magazinul Leroy Merlin din Târgoviște va avea peste o sută de angajați, dintre care 85 au fost deja recrutați. În prezent mai sunt disponibile 24 de posturi precum: consilier vânzare (18 poziții), consilier supply chain (5 poziții) sau consilier administrativ supply chain (1 poziție).

Unitatea care va fi deschisă în Târgoviște este situată pe strada Laminorului, numărul 93, pe centura municipiului.

Leroy Merlin este lider european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Compania deține 800 e magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și are peste 115 de angajați.

În România funcționează 18 magazine Leroy Merlin, cu peste 2000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!