Leroy Merlin face angajări pentru magazinul din Târgoviște. Vezi care sunt posturile disponibile

Publicitate

Leroy Merlin, numărul 1 în Europa pe piața de bricolaj și numărul 3 mondial, are în această perioadă mai multe posture disponibile pentru magazinul care va fi deschis în orașul Târgoviște. În prezent, compania are 18 magazine în 13 orașe din România, cu peste 2 400 de angajați.

 Iată care sunt posturile disponibile pentru magazinul de la Târgoviște

Consilier Supply Chain (Pregătire și gestionare comenzi);

Consilier Administrativ Supply Chain (Relații Clienți);

Consilier Supply Chain (Recepție Marfă);

Consilier Servicii Clienți (pasionat de Comunicare);

Consilier Vânzare (pasionat de procese și organizare);

Consilier Vânzare (pasionat de Merchandising);

Consilier Vânzare (pasionat de Comunități);

Consilier Vânzare (pasionat de Comerț);

Consilier Vânzare (pasionat de vânzări).

Poţi aplica AICI pentru unul dintre posturile disponibile.

Leroy Merlin este un lanț de magazine cu produse de bricolaj, materiale de construcții și grădină din Franța și deține în total peste 350 de magazine. Leroy Merlin este parte a grupului Adeo, controlat de familia franceză Mulliez, care deține și hipermarketurile Auchan, dar și diverse magazine precum Decathlon, Norauto, Pimkie și Kiabi.

În toamna anului 2011, Leroy Merlin a deschis primul magazine din România pe Șoseaua Chitilei în nordul Bucureștiului. În 2014, Leroy Merlin a ajuns la un acord pentru preluarea rețelei locale a grupului austriac Baumax. În 2018, este prezent în Europa (Franța, Spania, Portugalia, Italia, Grecia, România, Polonia, Ucraina, Rusia), Asia (China), Africa (Africa de Sud) și America de Sud (Brazilia).

Compania Leroy Merlin va avea, în curând, inaugurarea unui magazin la Tâgoviște, care avea sediul pe strada Laminorului, nr. 93. Acesta va fi al 19-lea magazin al companiei deschis în țara noastră.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!