Leroy Merlin a deschis la Târgoviște cel de-al 19-lea magazin din România. Clienții au acces la o ofertă diversificată de produse

Publicitate

Leroy Merlin a deschis astăzi, 14 mai, la Târgoviște, cel de-al 19-lea magazin din România. În condițiile existente retailerul francez de bricolaj și-a mai adăugat un oraș pe harta expansiunii sale. Magazinul din fost cetate de scaun a Țării Românești se află pe strada Laminorului, nr. 93, pe centura municipiului. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 07.00 – 21.00, iar duminică în intervalul 08.00 -20.00.

Inaugurarea magazinului a avut loc joi seara, eveniment la care au fost prezenți  primarul Târgoviștei – Cristian Stan, președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan, CEO Leroy Merlin România – Frederic Lamy și Ionel Badea – director Suport Leroy Merlin România.

În magazinul Leroy Merlin Târgovişte, clienţii vor avea acces la o ofertă diversificată de peste 25.000 de produse din categorii de interes precum: materiale de construcţii, produse pentru grădină, decoraţiuni, unelte, produse pentru renovarea casei, soluţii pentru proiecte de casă (băi şi bucătării) şi multe altele. Astfel, clienţii noului magazin vor avea posibilitatea de a găsi cât mai multe produse pentru casa şi grădina lor într-un singur loc, evitând nevoia mai multor deplasări. De asemenea, aceştia vor putea beneficia şi de alte servicii utile în cadrul magazinului: serviciul gratuit de mixare vopsea, serviciul de închiriere unelte sau cel de debitare a lemnului.

Totodată, clienţii Leroy Merlin Târgovişte vor avea acces la soluţiile alternative de cumpărare precum: Rezervă şi Ridică, prin care aceştia îşi pot rezerva produsele dorite din magazin cu ridicare personală ulterioară, Comanda telefonică – pentru cei care doresc să plaseze rapid o comandă cu ridicare din magazin sau cu livrare la domiciliu sau Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu, dar şi la posibilitatea obţinerii unei finanţări eficiente oferite de partenerul Oney, pentru achiziţia de produse direct în magazin, prin cardul de credit Leroy Merlin sau credit de nevoi personale.

Potrivit reprezentanţilor Leroy Merlin, noul magazin se desfăşoară pe o suprafaţă totală de 10.000 metri pătraţi, dintre care aprox. 2000 metri pătraţi sunt alocaţi sectorului de materiale pentru construcţii şi 500 metri pătraţi sectorului dedicat produselor pentru grădină. Magazinul dispune şi de un număr de 264 de locuri de parcare.

Noul magazin Leroy Merlin din Târgovişte beneficiază şi de o poziţie avantajoasă, aflându-se în proximitatea oraşelor Moreni, Pucioasa sau Găeşti, dar şi cu acces direct din judeţele Argeş, Prahova şi Ilfov, fiind o alternativă în plus pentru cei interesaţi de produsele comercializate de retailerul francez.

Potrivit companiei, magazinul Leroy Merlin Târgovişte are peste 100 de angajaţi care vor asigura consultanţă pentru o experienţă de cumpărături cât mai eficientă a clienţilor.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!