Le-au spart cheful! Jandarmii au oprit la Târgoviște o petrecere de majorat cu peste 30 de tineri

Jandarmii au oprit, joi după-amiază, cheful a zeci de tineri care participau la o petrecere de majorat, în aer liber, în spatele unor blocuri din zona centrală a orașului Târgoviște. În urma verificărilor, toți cei depistați au fost sancționați contravențional cu avertismente scrise, dar și cu o amendă în valoare de 250 de lei.

“Peste 30 de tineri care sărbătoreau un majorat în aer liber au fost depistați de jandarmi în spatele unor blocuri din zona centrală a municipiului Târgoviște.

Petrecăreții au fost sancționați contravențional cu avertismente scrise și o amendă în valoare de 250 lei pentru nerespectarea normelor de protecție sanitară conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Acțiunile jandarmilor pentru protejarea populației împotriva îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 vor fi intensificate și în perioada următoare, scopul lor fiind acela de a explica oamenilor importanța și necesitatea respectării tuturor normelor de protecţie sanitară, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!