Laurențiu Corbu, unul dintre remarcații lui Dinamo în cantonamentul din Cipru. “Îmi doresc să ajung cu echipa în play-off și să joc titular”

Publicitate

Ionuț Parghel
Dâmbovițeanul Laurențiu Corbu se simte foarte bine în meciurile amicale pe care Dinamo București le dispută în această iarnă. Fundașul dreapta al “câinilor” s-a remarcat de fiecare dată în primele trei teste de verificare susținute de echipa antrenată de Vasile Miriuță în cantonamentul din Cipru. Corbu a bifat fiecare amical în stagiul de pregătire, fie din postura de titular, fie din cea de-a rezervă.

În primele două jocuri, cu Aris Limassol (5-1) și Austria Viena (3-2), dâmbovițeanul a fost aruncat în luptă în repriza a doua, iar în cel de ieri, cu Termalica B.B. Nieciecza (1-0), a fost folosit titular de Miriuță. Mai mult de atât, în disputa cu Aris, Corbu a marcat un gol, iar în partida cu polonezii de la Termalica, acesta a obținut penalty-ul prin care dinamoviștii și-au asigurat victoria, fiind transformat de Diogo Salomao. Cum și-a revenit în totalitate după o accidentare grea, fotbalistul dâmbovițean vizează să devină unul dintre titularii lui Dinamo în sezonul de primăvară. În același timp, jucătorul își dorește să ajungă cu echipa bucureșteană în play-off-ul Ligii I. “Mă simt foarte bine în perioada de pregătire. E bine că m-am pus pe picioare după ce am fost nevoit să stau mult timp din cauza unei accidentări. Îmi doresc mult să ajung cu Dinamo în play-off, dar în același timp vreau să joc titular în meciurile oficiale. Pe lângă acestea vreau să fiu sănătos să pot juca la adevărata mea capacitate. Sunt refăcut 100%, dar pot să spun că am tras tare să pot recupera ce-am pierdut în lunile cât am stat. Am dat gol, am obținut penalty și sper să am parte de aceeași formă bună și în următoarele meciuri”, ne-a declarat Laurențiu Corbu, fotbalist ce a fost achiziționat de Dinamo  de la Urban Titu, în vara lui 2015.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!