Lărgirea la 4 benzi a străzii N. Basarab, pistă de biciclete, parcare și spații verzi în zona Dâmbovița Mall din Târgoviște

Publicitate

Continuă modernizările către Dâmbovița Mall, la Târgoviște!

După ce a fost inaugurat și Parcul din apropierea mall-ului, se lucrează de câteva luni și la lărgirea pe 4 benzi a străzii Neagoe Basarab: ”Se va asigura un acces facil către mall, dinspre bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab la 4 benzi și se va crea o arteră de legătură între Aleea Trandafirilor și cartierul CFR, care se va intersecta cu strada Neagoe Basarab, foarte utilă din perspectiva preluării traficului din Alee, cu posibilitate de acces pe bulevardul Regele Ferdinand și apoi direct pe centura orașului. Proiectul vizează și realizarea în zonă a cel puțin 30 de locuri de parcare”, a explicat primarul Cristian Stan.

În aceeași zonă, terasamentul fostei căi ferate uzinale a UPET (dezafectat anii trecuți), paralel cu strada Neagoe Basarab, este transformat în pistă de biciclete, cu iluminat public modern și va fi  încadrată de arbori ornamentali.

Lucrările vor fi finalizate în această toamnă, a dat asigurări edilul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!