Lacrimi și durere la înmormântarea tânărului asistent medical. Mesaj emoționant al primarului din Voinești: ,,Familia ta și comunitatea locală îți vor fi veșnic recunoscătoare”

Publicitate

Robert, tânărul asistent medical din Voinești,  decedat fulgerător week-end-ul trecut, a fost condus, miercuri, pe ultimul drum la cimitirul din localitatea sa natală. Lacrimi și vorbe de dor au fost în ochii și pe buzele sutelor de oameni care au luat parte la slujba de înmormântare.

Primarul comunei Voinești, Dănuț Gabriel Sandu, a transmis un mesaj emoționant la înmormântarea tânărului de doar 30 de ani.

,,Dragă Robert, ai plecat pentru totdeauna!

Te-am văzut pentru ultima dată trecând prin fața primăriei, însoțit de sute de prieteni, toți triști, cu lacrimi în ochi și pe obraz. Mă gândesc că vei ajunge într-o lume mai bună și lipsită de griji.

Familia ta și comunitatea locală îți vor fi veșnic recunoscătoare pentru tot ceea ce ai făcut în perioada foarte scurta de viață.

Bunul Dumnezeu să te aibă în pază, iar fetița să fie mândră de realizările tale. Robert nu te vom uita niciodată!”, a transmis edilul comunei de pe Valea Dâmboviței.

De asemenea, un mesaj sfâșietor au transmis și colegii săi de la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, acolo unde era angajat.

,,O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet nobil s-a ridicat la cer. Cu lacrimi în ochi şi sufletele pline de durere ne despărțim cu greu de bunul nostru coleg, Robert Gabriel, asistent medical principal, la secția Boli Infecțioase.

Chipul blând şi căldura sufletească cu care ne-a înconjurat va rămâne veşnic în amintirea noastră.

Drum lin, dragul nostru coleg! Dumnezeu sa te odihnească în pace, suflet minunat! Te vom purta în amintirea noastră pentru totdeauna! Sincere condoleanțe!”.

Bărbatul a lăsat în urmă un copil şi o soţie. Acesta s-a stins sub ochii nevestei, duminică, după ce s-a prăbuşit în propria locuință. Din nefericire, medicii ajunși la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el.

Cu doar o zi înainte să se întâmple necazul,  bărbatul s-a prezentat la secţia de Urgenţă în urma unor dureri de cap şi vărsături. Cum analizele i-ar fi ieșit bine, acesta a fost trimis acasă. Mai mult de atât, niciunul dintre rezultatele medicale nu a dat de bănuit că acesta că ar întâmpina vreo problemă de sănatate.

Tânărul care făcea parte și din Sindicatul Sanitas s-a plâns în ultima perioadă că muncea tot mai mult.

Trupul acestuia a ajuns și la INML pentru necropsie. Totodată, Poliția a deschis un dosar penal și așteptă rezultatele pentru a afla cauza decesului tânărului.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!