La un pas de moarte! Un găeștean a încercat să se spânzure în timp ce transmitea live, pe Facebook

Publicitate

Un găeștean în vârstă de 51 de ani s-a aflat la un pas de moarte după ce a recurs la un gest extrem. Bărbatul a vrut șă-și capăt zilelor prin spânzurare în urmă cu două zile, potrivit cronica-gaeștiului.ro.

Bărbatul,angajat la Arctic Găești, și-a pus funia de gât, a legat o sfoară de creanga unui copac și a filmat pe Facebook gestul său. Prietenii, colegii și cunoscuții din mediul online nu au putut să-l facă să se răzgândească în privința deciziei extreme, dar intențiile sale au fost aflate și de familie, alertată de amicii care au văzut filmarea.

Fratele bărbatului a ajuns la timp la acesta, găsindu-l aproape sufocat, după ce tentativa sinucigașului a eșuat…creanga de care se spânzurase s-a rupt din cauza greutății.

La scurt timp după cele întâmplate, bărbatul a ajuns l-a spital pentru îngrijiri medicale.

Pe parcursul zilei de joi, bărbatul le-ar fi spus colegilor de serviciu că el se va spânzura, dar atunci nimeni nu l-a luat în seamă. Acum, acesta primește ajutor medical pentru a trece peste problemele de familie cu care se confruntă și care l-ar fi împins să recurgă la un astfel de gest.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!