La un pas de moarte! S-a oprit cu mașina într-un stâlp, pe Valea Dâmboviței

Publicitate

O persoană de pe Valea Dâmboviței a văzut moarte cu ochii noaptea trecută! A intrat cu mașina într-un stâlp după ce a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa pe raza satului Sturzeni, comuna Cândești, în jurul orei 02.20.

Paramedicii au acordat îngrijiri medicale victimei la fața locului, dar în schimb, aceasta a refuzat transportul la spital.

“Un accident a avut loc în jurul orel 02.20 în comuna Cândești, sat Sturzeni, unde un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp.

Au intervenit pompierii de la Garda Voinești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare. Pompierii au evaluat medical o persoană care a refuzat transportul la spital.

Echipajul de interenție a asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor autoturismului”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

O altă intervenție la care au luat parte pompierii dâmbovițeni noaptea trecută a fost accidentul mortal de pe DN 72, pe raza localității Dumbrava. După impactul dintre un autoturism și un TIR, doi tineri și-au pierdut viata, iar alți doi au fost răniți.

“Primul dintre accidente a avut loc între un autoturism și un camion, în jurul orei 00:05, pe DN 72, în Dumbrava, comuna Ulmi, unde patru persoane au suferit traumatisme. Trei persoane au fost încarcerate, iar dintre acestea două inconștiente.

Ajunși la locul accidentului pompierii au început imediat operațiunile de descarcerare a persoanelor rămase blocate în autoturism.

Din nefericire, cu toate eforturile depuse de echipajele medicale, după efectuarea manevrelor de resuscitare, două persoane au fost declarate decedate.

Alte două persoane rănite, aflate în auturism, care erau conștiente și prezentau traumatisme au fost transportate la UPU Târgoviște de către echjpajul SMURD și un echipaj SAJ Dâmbovița.

La locul evenimentului rutier au fost mobilizate forțe de la Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar de la SAJ Dâmbovița cu două echipaje.

Pompierii au acționat și pentru sablarea carosabilului de resturile prezente pe acesta, pentru siguranta participanților la trafic”, se mai arată în același comunicat emis de ISU Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!