La Târgoviște, Zilele Bibliotecii Județene

Publicitate

Astăzi şi mâine, Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa organizează cea mai importantă activitate ce privește instituția: programul Zilele Bibliotecii. Programul debutează astăzi, 23 noiembrie, la ora 11, cu Festivitatea de deschidere. Toate evenimentele culturale programate pentru această sărbătoare se vor desfășura la sediul bibliotecii din strada Stelea nr. 2, dar și la filiala pentru Copii „Ioan Alexandru Brătescu-Voineşti” (Str. Calea Domnească nr. 208).

Vor fi două zile speciale, cu lansări și seri de carte, seminarii, mese rotunde și întâlniri cu oameni de litere și de cultură, vizionare de filme artistice, prezentare de noutăți etc.
Pe parcursul celor două zile, vor fi permanente: expoziţia de carte bibliofilă din colecţiile bibliotecii (parter), expoziţia aniversară de carte dedicată scriitorului George Coandă (parter) și vor avea loc vizite ghidate în secţiile bibliotecii. În prima zi de acțiuni, joi, 23 noiembrie, va avea loc premierea concursului pentru presă – 2017: ”Reporter european – împreună mai aproape de cetăţean”.
Programul complet poate fi studiat la următorul link: http://www.bjdb.ro/evenimente.php?id=386

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!