La Târgoviște, școlile și grădinițele au bugete asigurate pentru debutul în noul an de învățământ, dă asigurări primarul

Publicitate

Guvernul liberal, în corzile primarului PSD al municipiului Târgoviște!

”Avem cea mai nenorocită situație posibilă: pandemie, îngrijorare firească pentru părinți și profesori și un guvern jenant de incompetent, cu un ministru pe care nici nu pot să-l mai cataloghez. Un guvern care n-a fost în stare 6 luni să gândească un plan de redeschidere a școlilor și care aruncă acum, cu o săptămână înainte, toată responsabilitatea în sarcina unităților administrativ-teritoriale, respectiv a unităților de învățământ.

Revoltător. Dar nu avem ce face, pentru că sunt copiii noștri la mijloc, iar sănătatea lor nu poate aștepta după niște iresponsabili ca Orban, Anisie”, a declarat primarul Târgoviște, Cristian Stan, care critică și Organizația PNL locală și o acuză de lansarea unor minciuni despre primărie și școlile din municipiu.

Astfel, edilul prezintă situația punctuală din Târgoviște, cu câteva zile înainte de începerea noului an școlar, în condiții cu totul și cu totul în premieră:

”avem autorizații sanitare la TOATE unitățile de învățământ;

avem autorizații ISU la aproximativ 90% dintre  unitățile de învățământ, mai puțin cele la care se lucrează la obținerea acestora / suntem printre puținii din țară cu această situație foarte bună / doar în ultimii 3 ani am obținut 10 autorizații ISU;

am asigurat tuturor unităților de învățământ bugete pentru începerea anului școlar / bugetul total este de 4.117.000 lei (care poate fi angajat) / chiar și grădinițele au bugete în jur de 100.000 lei fiecare;

avem investiții FĂRĂ PRECEDENT în unitățile de învățământ din Târgoviște: 14 proiecte = 120.000.000 lei”, a precizat primarul Cristian Stan.

Totodată, mesajul său către cadrele didactice este: ”În această perioadă delicată, veți avea provocarea de a reprezenta un reper de echilibru și încredere. Vă cunosc și sunt convins că așa va fi!”

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!