La Târgoviște, a fost semnat contractul de finanțare pentru skatepark

Publicitate

Obiectiv de investiții destinat iubitorilor de sport și de mișcare în aer liber cu fonduri europene!

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a semnat contractul de finanțare aferent proiectului “Amenajare skatepark – Adiacent parcului Chindia”.

Investiția va reprezenta un spațiu de relaxare cu foarte multe facilități, incluzând echipamentele de skate și de fitness sau spațiile verzi generoase, având o suprafață de peste 3000 mp. Aria terenului aferent implementării acestui proiect este de 4068 mp și a rezultat exclusiv ca urmare a măririi Parcului Chindia într-o zonă acum degradată și închisă publicului, care nu a mai fost utilizată de zeci de ani.

”Accesul în nouă locație va fi făcut prin zona pistei de alergare din parc, partea dinspre Grădina Zoologică Târgoviște. Se vor amplasa elemente diverse, care permit realizarea unei game largi de activități: bare, elemente skate tip quarter pipe, halfpipe, spine etc. Totodată, parcul va fi dotat cu un complex de bare de tracțiuni tip „Fitness Urban” și „Street Workout”, beneficiind și de alte facilități pentru odihnă și recreere”, a precizat primarul municipiului.

Valoarea totală a investiţiei este de 1.420.153,24 lei (cu TVA), durata de execuție a lucrărilor este de 8 luni, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene.

Vestea bună este că lucrările de execuție vor începe în luna ianuarie.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!