La Moreni se va construi o nouă creșă, cu o capacitate de 70 de locuri

Publicitate

Veste bună pentru părinții de pitici din Moreni!

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a aprobat construirea unei noi creşe în localitate, în urma demersurilor efectuate de primarul Constantin Dinu și având în vedere numărul mare de preşcolari, dar şi necesitatea unui astfel de obiectiv de investiţii publice.

Prin Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social, subprogramul Unităţi şi instituţii de învăţământ de stat, copiii din municipiul Moreni vor beneficia de o nouă creşă cu o capacitate de 70 de locuri.

În urma realizării investiției aceste locuri vor veni în completarea disponibilităţilor existente la creşa de la Grădiniţa nr. 4 – momentan relocată la Şcoala Gimnazială nr. 3, pe parcursul lucrărilor de reabilitare şi modernizare care, din fericire, sunt într-un stadiu avansat de execuţie.

Noua creșă va fi construită în vecinătatea Parcului de la Blocul Turn.

Administrația de la Moreni va asigura, în cadrul proiectului, doar racordarea la utilităţi şi terenul aferent construcţiei.

Finanţarea este alocată integral de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!