La Moreni, relaxarea unor măsuri sanitare, după ce rata de incidență COVID-19 a scăzut sub 1,5

Publicitate

În municipiul Moreni, rata de incidenţă cumulată a cazurilor de COVID-19 a scăzut sub 1,5 la mia de locuitori. În acest context, în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 3/12.01.2021, o parte din măsurile adoptate anterior se modifică și se relaxează astfel:

Programul cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului este permis în intervalul orar 06.00 – 23.00.

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului este permisă în intervalul orar 06.00 – 23.00.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului.

Atenție, purtarea măştii de protecţie sanitară este obligatorie, în continuare, în toate spaţiile publice închise sau deschise. De asemenea, celelalte măsuri specifice de la nivel naţional rămân în vigoare.

Astăzi, în județul Dâmbovița s-au raportat 48 de cazuri noi de îmbolnăviri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!