La începutul lunii septembrie încep înscrierile pentru programul de internship al CJ Dâmbovița. Sunt disponibile 9 locuri

Publicitate

În perioada 1 -11 septembrie, tinerii care studiază în prezent la facultate sau au absolvit recent studiile universitare pot aplica programul Internship al Consiliului Județean Dâmbovița. Scopul programului este de a le oferi stagiarilor o mai bună înțelegere a lucrului în administrația publică și de a le permite acestora să utilizeze în mod corespunzător cunoștințele dobândite. La fel ca în anii precedenți, programul se va desfășura pe o perioadă de trei luni.

„Pe 1 septembrie vor începe înscrierile pentru Internship 2023! Este al treilea an consecutiv în care oferim tinerilor dâmbovițeni posibilitatea de a învăța și acumula experiență lucrând alături de noi, timp de trei luni, în Consiliul Județean Dâmbovița! Din cei 13 tineri care, în 2021 și 2022, au lucrat alături de noi, 10 și-au găsit un loc muncă în administrația publică, dar și în mediul privat. Acest lucru înseamnă că tot ceea ce au învățat în direcțiile și serviciile Consiliului Județean Dâmbovița le-a fost de folos”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița.

Anul acesta sunt disponibile 9 locuri pentru cei care urmeze acest program: 2 posturi – Direcția Juridică, Contencios, Administrarea Patrimoniului, 1 post – Direcția de Strategii, Programe și Investiții, 2 posturi – Direcția Economică, 2 posturi – Direcția Tehnică, 1 post – Serviciul Imagine, Relații cu presa, ONG și Relații Externi și 1 post Serviciul Tineret, Sport, Turism, Asociații și Fundații.

Calendarul este următorul:
▫️ 01 – 11 septembrie: înscrierea candidaților;
▫️ 12 – 15 septembrie: evaluarea dosarelor;
▫️ 18 – 22 septembrie: interviu candidați;
▫️ 25 septembrie: publicarea listei candidaților admiși;
▫️ 28 septembrie: semnarea contractelor de internship;
▫️ 1 octombrie – 31 decembrie: desfășurarea programului de internship.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!