La înălțime! CSM Târgoviște a încheiat pe primul loc sezonul regular al Diviziei A1 la volei feminin

2021 pare să fie anul echipei de volei feminin CSM Târgoviște. În această seară, formația dâmbovițeană a încheiat sezonul regular al Diviziei A1 pe primul loc, cu 62 de puncte acumulate. Cu unul mai mult decât CSM Volei Alba Blaj, ocupanta locul secund și campioana en-titre a României, dar și la o distanță de 14 lungimi distanță față de Dinamo București, ocupanta locului 3. Terminarea stagiunii regulare în fruntea clasamentului reprezintă o premieră pentru gruparea dâmbovițeană.

În acest week-end, sportivele antrenate de Giovanni Caprara și-au arătat din nou superioritatea și au dat de pământ cu tot ce le-au ieșit în cale, în cadrul turneului găzduit de Medgidia. Rând pe rând, vineri, sâmbătă și duminică, târgoviștencele au depășit cu 3-0, pe FC Argeș, Dinamo București și echipa locală, CS Medgidia. În urma unor evoluții excelente, dâmbovițencele au încheiat în forță ultimele jocuri din stagiunea regulară.

În perioada imediat următoare, pentru CSM Târgoviște urmează alte șase meciuri de foc în lupta pentru titlul național, obiectiv vizat de la începutul sezonului de către dâmbovițence. Cele două turnee care vor desemna câștigătoarea trofeului la finalul sezonului vor fi găzduite de Blaj și Târgoviște.

Sâmbătă de dimineață, Gabriel Boriga, city-managerul Târgoviștei și unul dintre cei mai mari susținători ai echipei de volei, a transmis pe Facebook: „Suntem tot mai aproape de un succes istoric. Primul titlu de campioană națională la volei pentru Târgoviște! Istoria se scrie în următoarele 14 zile…”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!