La Crevedia, ca după război! Imagini apocaliptice după exploziile la stația GPL

Publicitate

La Crevedia, ca după război! Primele imagini după incendiul devastator care a transformat în scrum statia GPL arată forța cu care flăcările și exploziile au mistuit totul în cale. Imaginile apărute sunt demne de un film inspirat de sfârșitul lumii.

Fotografiile surprinse după evenimentul crunt arată dezastrul lăsat în urmă. Arată cum focul a mistuit totul în calea lui.

Acum, sunt anchete de anvergură la Crevedia după nenorocire.Polițiști, experți judiciari, criminaliști specialiști în explozibili și inspectori ai muncii fac verificări la sânge la stația care a sărit în aer, potrivit realitatea.net.

În urma exploziilor violente, o persoana murit după ce a făcut infarct, iar numărul răniților a atins numărul 58, cei mai mulți fiind pompieri. 4 dintre ei au fost transferați deja la spitalele din străinătate, iar alți 7 vor fi trimiși în scurt timp. Pe de altă parte, pericolul se pare că nu a dispărut complet.

Potrivit ISU Dâmbovița, la locul evenimentului au rămas 3 autospeciale pentru supravegherea și preîntâmpinarea apariției altor situații de urgență.

Sursă foto: Facebook Radare Cojasca-Bujoreanca-Butimanu -Crevedia-Catunu-Cornesti (INFOTRAFIC);  

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!