La Centrul de Transfuzie Sanguină din Târgoviște, sfârșit de an cu empatie și oameni care știu „povestea” donării

Publicitate

Sfârșit de an cu oameni care știu povestea donării și știu care este nevoia de sânge în spitalele din Dâmbovița și din țară!

Centrul de Transfuzie Sanguină a primit și astăzi donatori, „prietenii fideli” ai instituției sanitare, care răspund mereu invitațiilor personalului medical de a dona și de a salva, astfel, viețile unor pacienți aflați în mare nevoie de sânge.

„Fie ca anul care vine să vă găsească sănătoși și cu același spirit de solidaritate cu cei aflați în suferință, cu aceleași gânduri alese, intenții nobile, generozitate și inima senină! La mulți ani!”, au transmis salariații Centrului de Transfuzie Sanguină de la Târgoviște.

Vă reamintim că, înainte de Crăciun, s-a încheiat și acțiunea de promovare a donării de sânge „Donarea ta – salvarea mea”, acțiune inițiată de Federația Asociațiilor Studenților Mediciniști din România în colaborare cu Institutul de Transfuzie Sanguină și Centrele de Transfuzie din țară, o acțiune care prinde contur și a adus în centrul târgoviștean nu numai donatori vechi, ci și oameni care nu au mai donat, nu știu mare lucru despre donare, dar sunt dornici să afle și să fie de folos.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!