La cel mai mare meci din carieră! Monika Krasteva a fost MVP-ul finalei Cupei României la volei feminin

Sursă foto: Facebook Federatia Romana de Volei
Publicitate

Voleibalista Monika Krasteva are parte de un sezon la înălțime cu CSM Târgoviște. Sportiva din Bulgaria și-a trecut în palmares Cupa României, după ce formația dâmbovițeană a devenit noua câștigătoare a competiției. În finala întrecerii, CSM Târgoviște a învins cu 3-2 pe Rapid București, la capătul unui meci memorabil.

În disputa cu „feroviarele”, dâmbovițencele au avut parte de o evoluție excelentă, iar opusul Monika Krasteva a strălucit pe durata întâlnirii. Prin evoluția sa, sportiva din Bulgaria a contribuit din plin la frumoasa performanță obținută de CSM Târgoviște.

Cum a arătat o evoluție de zile mare, Monika a fost desemnată MVP-ul finalei. Ea a reușit nu mai puțin de 41 de puncte, din cele 70 de mingi care au căutat-o pe parcursul partidei. De asemenea, a avut o eficiență de 54%.

În finala Cupei, pe lângă Monika Krasteva, de la CSM Târgoviște evoluții bune au mai avut Ariana Pîrv, Jocelyn Urias Castro, Petya Barakova sau Alexandra Ciucu. Căpitanul Petya Barakova a fost și cea care a primit trofeul Cupei de la organizatorii competiției.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!