La ceas aniversar! 45 de ani de la înființarea Școlii Gimnaziale nr. 4 Moreni

Publicitate

Elevii și cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale nr. 4 Moreni au aniversat, luni, 45 de ani de existență ai unității de învățământ. Pentru a marca cum se cuvine evenimentul, aceștia au pregătit un program special în cadrul celei de a III-a ediții a Festivalului Copilăriei.

La frumosul eveniment a fost prezent și Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni. Edilul a prezentat proiectul care se află în implementare pentru această instituție de învățământ:

,,Reabilitare, modernizare, dotare şi extindere Şcoala Gimnazială nr. 4 Moreni”. Proiectul este finanţat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional şi are o valoare de 14.015.976,92 lei, din care partea de cofinanţare a municipalităţii morenare este de 2%. Prin acest proiect, Școala Gimnazială nr. 4 din Moreni va fi modernizată și reabilitată integral și, mai mult decât atât, noile corpuri de clădire vor include o sală de sport și o sală de conferințe”, a transmis primarul Moreni ului.

Evenimentul aniversar a oferit bucuria de a sărbători întâlnirea cu cadrele didactice ce și-au adus contribuția deosebită la pregătirea elevilor pe parcursul celor 45 de ani.

Un moment special celor care și-au dedicat viața pe altarul cunoașterii la Școala Gimnaziala nr. 4. O școală pentru toți! O școală pentru fiecare!

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!