La Băleni a avut loc, sâmbătă, Târgul de Drăgaică

Publicitate

Sâmbătă, de marea sărbătoare creștin-ortodoxă a Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul, a avut loc renumitul Târg de Drăgaică de la Băleni.

La invitația primarului comunei, Florea Mușat, târgul s-a bucurat de prezența președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, însoțit de prefectul Claudia Gilia, deputații Carmen Holban, Ionuț Vulpescu și Radu Popa, secretarul de stat Ionuț Săvoiu și vicepreședintele CJD, Luciana Cristea.

Sărbătoarea a adunat laolaltă comunitatea, cu oamenii frumos îmbrăcați în costume populare, de Drăgaică sau Sânziene fiind sărbătorită și Ziua Internațională a Iei.

„Am participat cu deosebită plăcere la Târgul de Drăgaică din comuna Băleni, un frumos obicei care face cinste celor mai cunoscuți și harnici legumicultori din țară.

Și-au câștigat acest renume muncind din greu, zi și noapte, iar pentru acest lucru au toată aprecierea noastră.

Am stat și astăzi de vorbă cu oamenii din Băleni despre ce facem acum, dar și ce planuri de viitor avem pentru comună. De la an la an, se văd schimbările din Băleni, iar faptul că susținem proiectele care îmbunătățesc traiul și modul de viață al întregii comunități este încă o dovadă a respectului pe care îl purtăm acestei comune și locuitorilor săi!

Un an rodnic și multă sănătate tuturor! De asemenea, celor care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul, tot ce e mai bun, pace și multe bucurii!”, a transmis șeful administrației județene.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!