La Aninoasa, se coace o luptă la baionetă pentru primărie! Primarul Vlăduț Niculae, atac la adresa fostului edil: „În timp ce unii sar dintr-un partid în altul, mint și se victimizează…”

Publicitate

Lupta pentru scaunul de primar la Aninoasa a început deja! După ce fostul edil Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura pentru primărie din partea PNL, apele s-au învolburat la maximum în bătălia care va lua sfârșit în luna iunie, când vor avea loc alegerile locale.

În această luptă de totul sau nimic, actualul primar al Aninoasei, Vlăduț Niculae, nu a stat cu mâinile în sân și deja a înaintat primele înțepături la adresa fostului edil.

„Așa va arăta noul parc din centrul Comunei Aninoasa!

În timp ce unii sar dintr-un partid în altul, mint și se victimizează, tratând comunitatea ca pe o moștenire de familie, din răzbunare față de cei care au refuzat să se lase manipulați și să devină simple marionete, noi continuăm să ne facem treaba.

Nu voi răspunde jignirilor aduse de către foști, nu voi aprecia în niciun fel minciuna, răutatea și amenințările și niciodată nu voi accepta impostura, manipularea, ilegalitățile și pe cei care se cred stăpâni!

Și DA, au dreptate, sunt un tânăr simplu ca toți ceilalți tineri din comuna Aninoasa, dar ceea ce îi sperie e că nu mă las influențat, că nu mi-e teamă și mai ales că nu sunt singur, iar munca în echipă dă întotdeauna rezultate!”, a transmis în mediul online Vlăduț Niculae, primarul în funcție al comunei Aninoasa.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!