Klaus Iohannis: “Oricine se poate prezenta direct la centru și se poate vaccina”

Publicitate

Președintele României, Klaus Iohannis, a vizitat astăzi centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgență “Dr Alexandru Gafencu” din Constanța, iar apoi a susținut o declarație de presă, arătându-se mulțumit de cum evoluează campania de vaccinare, atât în acel centru, cât și în toată țara.

Acesta menționează că sunt planificate maratoane de vaccinare, ceea ce presupune deschiderea tuturor centrelor, astfel încât să se realizeze imunizarea cât mai multor persoane, scrie Antena3.ro.

De asemenea, președintele a menționat că astăzi se va depăși numărul de 100.000 de români vaccinați în 24 de ore și se urmărește renunțarea la birocrație pentru ca să existe posibilitatea ca oricine își dorește să se prezinte la centru fără a avea programare pe platforma electronică, a declarat acesta potrivit sursei citate.

“Ieri și astăzi s-au vaccinat deja peste 500 de persoane. (…) Am intrat într-o fază nouă cu vaccinare, avem  maratoane, avem centre deschise non-stop la Spitalele Militare, unde cei care doresc să se vaccineze se pot prezenta pur și simplu și se vaccinează.

Am renunțat la toată birocrația și începând din această săptămână, toate centrele de vaccinare, din toate localitățile, din toată țara sunt deschise pentru vaccinare fără preaviz, fără anunț prealabil, fără înscriere pe platformă.

Oricine se poate prezenta direct la centru și se poate vaccina. Avem suficiente doze pentru a intra în această etapă. (…) În România stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare”, a declarat șeful statului, conform Antena3.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!