Kinder Târgoviște, locul 2 la Junior’s Cup Albena

Publicitate

Rezultat excelent pentru juniorii născuți în 2007 ai Clubului Sportiv Kinder Târgoviște. La capătul unor evoluții pe măsură, micuții fotbaliști antrenați de Cosmin Toboșaru au terminat pe locul 2 competiția Junior’s Cup Albena, din Bulgaria.

În bătălia pentru primul loc, târgoviștenii au fost învinși bulgarii de la Spartak Plovdiv cu 4-1. Singurul marcator al Kinderului în finală a fost Petre. În semifinale, dâmbovițenii au trecut de Marosvasarhelyi SE, după executarea loviturilor de departajare. Pe durata timpului regulamentar, scorul a fost 1-1, iar reușita târgoviștenilor a fost semnată de Țînțar. La loteria penalty-urilor au punctat Țînțar, Anghelescu și Petre.

În faza grupelor, Kinder a înregistrat următoarele rezultate: 4-3 cu FK Frăția, 5-0 cu Juventus Academy și 1-7 cu Spartak Plovdiv.

“A fost un turneu reușit din toate punctele de vedere. Am avut jocuri în fiecare zi pe terenuri extraordinar de bune, am înt\lnit adversari care ne-au solicitat din punct de vedere fizic în 4 din cele 5 meciuri, am avut program de relaxare și distracție zilnic în cadrul resortului unde am fost cazați, majoritatea copiilor au luat pentru prima dată contact cu jucători de altă naționalitate bifând astfel jocuri internaționale, am cunoscut 2 mari foști fotbaliști care au făcut și premierea – D[nuț Lupu și Ionel D[nciulescu, copiii au dat dovadă că au posibilități mari din punct de vedere fizic, al determinării, voinței, spiritului de sacrificiu.

Pentru toate acestea tuturor copiilor le-am spus că sunt mândru și mulțumit de evoluția lor din acest turneu. Părinții au avut de asemenea un rol foarte important pentru ca le-au fost alături (că au făcut posibilă deplasarea copiilor acolo, iar mulți chiar fiind prezenți la turneu) și trebuiesc felicitați și ei pentru asta.

Pe lângă impresia bună pe care cred că am lăsat-o acolo și locul 2 cu care am venit acasă, am mai avut și premiul individual de portar al turneului – Denis Pârvu, care a aparat 3 penalty-uri în semifinale. Am avut și al doilea golgheter al turneului – Petre Bogdan – 8 goluri marcate.

Cu siguranță, dacă vom mai avea posibilitatea financiară, vom mai participa la acest turneu organizat de WEST FOOTBALL ARENA, prin domnul Ioan Popa și cu alte grupe!, a precizat antrenorul Cosmin Toboșaru la finalul turneului din Bulgaria.

Lotul de jucători deplasat de Kinder Târgoviște la turneul Junior’s Cup Albena:  Pârvu Denis (portar) – Stancu Cristian, Matei Alexandru, Oprea Iustin, Ferariu Cosmin, Vlad Raoul, Ronea Cristian, Florea Andrei, Petre Bogdan, Staicu Horia, Anghelescu Cristian, Bucureșteanu Ianos, Dumitrache Fabian, Tîntar Alexandru, Vama Andrei, Vlad Mihai Raul – jucători de

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!