Kinder Târgoviște, campioană județeană la juniori D. Va reprezenta Dâmbovița la turneul zonal. “Este o grupă de excepție”

Publicitate

Ionuț Parghel
Kinder Târgoviște a devenit în această săptămână noua campioană județeană la juniori D. Formația antrenată de Valentin Marian și-a asigurat titlul cu două etape înainte de finalul competiției și va reprezenta județul Dâmbovița la turneul zonal, ce va avea loc în perioada 6-10 iunie.

La turneul zonal, micuții fotbaliști dâmbovițeni vor da piept cu reprezentantele județelor Teleorman, Argeș, Prahova și Buzău. După 24 de meciuri jucate, puștii de la Kinder au acumulat 65 de puncte, înregistrând o linie de clasament formată din din 21 de victorii, două remize și doar o singură înfrângere, suferită în retur în fața lui Urban Titu (1-4). Cu două runde înainte de sfârșitul sezonului echipa târgovișteană are patru puncte avans față de Flacăra Moreni, ocupanta locului 2, iar în ultima etapă va obține victoria la “masa verde” cu Petrolul Târgoviște , echipă care va pierde cu 0-3 meciul din cauza faptului că folosește copii peste limita admisă de regulament.

Marian Valentin: “Nu a fost greu să obținem titlul”
Această grupă de copii a Kinderului este una valoroasă, după ce și în urmă cu un an și-a adjudecat titlul județean la nivelul juniorilor E. “La această grupă există continuitate în rezultate. Ne bucurăm că am devenit campioni județeni la juniori D. Am obținut titlul înainte de finalul sezonului. Dacă eram puțin mai atenți îl puteam obține și mai devreme. O înfrângere neașteptată am înregistrat la Titu, care este și singura de până acum. Acestă grupă de copii a ieșit campioană și în anii precedenți, dar la grupe mai mici. Este o grupă de excepție. Nu a fost greu să obținem titlul și spun acest lucru fiindcă nivelul campionatului nu este unul ridicat. Față de alte județe nivelul la noi este slăbuț. Pentru primul loc ne-am luptat cu Flacăra Moreni și Urban Titu, adică echipele care completează următoarele două locuri în clasament. Sunt mulțumit de ce ce-am realizat în acest sezon, dar se putea și mai bine. Sperăm să facem o figură frumoasă și la turneul zonal”, ne-a declarat Marian Valentin. Înainte de participarea la întrecerea zonală, puștii campioni de la Kinder vor lua parte la Turneul “Dolphin Cup”, organizat de Academia “Gheorghe Hagi”, în perioada 24-27 mai. Lotul echipei campioane a Kinderului cuprinde următorii jucători: Tudor Nițoi, David Cucuruzean – portari, Ianis Ivașcu, Richard Tomovici, Radu Guță, Eduard Stan, Sebastian Rădan, Alex Soare, Ibrahim Farhat, Gabriel Dumitru, Ianis Oprișan, Andrei Ivăr, Radu Modrogan, Florin Toma, Rareș Mihai, Andu Paraschivescu, Sebastian Vârlan și Mihai Pătulea – jucători de câmp. Ultimul jucător nu mai face parte din lot pentru că la sfârșitul turului de campionat a fost transferat la centrul de copii și juniori al FCSB.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!