Kids Sport&Fun Fest la Moreni! Sute de copii s-au bucurat de mișcare și cadouri

Publicitate

Kids Sport&Fun Fest la Moreni! Sute de copii din au participat, astăzi, la ceea ce probabil va deveni un eveniment anual așteptat cu nerăbdare și plăcere: Kids Sport&Fun Fest!

Alături de copii s-au aflat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședintele CJD – Luciana Cristea, managerul SC Parc Industrial Moreni, Gabriel Purcaru.

Copiii nu doar s-au bucurat de mișcare și prietenii noi, ci au primit cadouri și dulciuri.

„Multă veselie și mișcare, astăzi, în Parcul Central din Moreni! Exact lucrurile de care au nevoie la vârsta lor!”, a declarat Luciana Cristea, vicepreședintele CJD.

„Rutina în care cei mici intră în zilele noastre, mai ales din cauza telefoanelor și a altor dispozitive electronice folosite peste măsură, trebuie să fie întreruptă de activități precum ateliere de creație, desene pe asfalt, volei, badminton și turneu de minifotbal.

Felicitări colegelor din Organizația Femeilor Social-Democrate pentru organizarea unor astfel de momente și aplauze copiilor! Iar pentru că săptămâna viitoare începe școala, le urez tuturor un an plin de note bune”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!