Kaufland deschide primul magazin în orașul Moreni. Angajează peste o sută de oameni

Publicitate

Kaufland România îți continuă investițiile în timpul pandemiei de coronavirus și deschide primul magazin în Moreni, oraș cu aproximativ 18 000 de locuitori.

Compania creează, astfel, peste 100 de locuri în municipiul de pe malul Cricovului.

“Suntem bucuroși că putem sprijini comunitatea din Moreni cu noi locuri de muncă, dar și cu un mediu de cumpărături complet sigur, la îndemână, în proximitatea locuințelor și mai ales ce oferă prețuri reduse și foarte accesibile”, a precizat Valer Hancaș, director de comunicare&corporate Affairs, Kaufland România.

Noul magazin are o suprafață de vânzare de peste 2.500 de metri pătrați, încadrată într-una totală de peste 5.100 de metri pătrați ce oferă o parcare extinsă, cu peste 220 de locuri. Și în această locație va exista un punct Grill. De asemenea, magazinul este dotat cu zece case de marcat standard și șase express tip self-service, pentru a asigura un timp mai scurt petrecut la cumpărături.

Magazinul va avea raioane de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare, drogherie, precum și un raion special de pește proaspăt, o noutate pentru acest format de magazin.

Acesta va fi dotat cu 10 case de marcat standard și 6 express tip self-service, pentru a asigura un timp mai scurt petrecut la cumpărături.

Magazinul va fi situat pe strada 22 Decembrie 1989, nr. 28, Moreni, noul hipermarket și își așteaptă clienții zilnic, de luni până sâmbătă între 08.00-21.00, iar duminică de la 08.00 până la 18.00.

Acesta este al doilea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021).

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 128 de magazine în România.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!