Karateka de la CS Târgoviște au acaparat podiumul la Izvorani! Cătălina Vișan, de trei ori aur la Campionatul Național de shito ryu tradițional și kobudo

Publicitate

Sportivii de la CS Târgoviște au fost de neoprit la Campionatul Național de karate shitu ryu tradițional și kobudo. Evoluțiile foarte bune arătate pe suprafața de tatami din Sala Polivalentă din cadrul Complexului Olimpic Sportiv de la Izvorani au făcut din aceștia să obțină un total de 20 de medalii, în probele de kata, kumite, kata tradițional și kobudo.

Karateka numărul 1 a CS-ului la aceste Naționale a fost Cătălina Vișan. Talentata sportivă a reușit să obțină numai puțin de trei medalii de aur, în probele de kata (seniori), kobudo (seniori) și kata (juniori). Tot aur la Izvorani au mai cucerit Damian Petrescu (minicadeți tradițional +55 kg), Alecsia Preda (copii 10-11 ani tradițional) și Ștefania Huiu (copii 10-11 ani -40 kg tradițional). În posesia argintului au intrat Octavian Pomârleanu (seniori kobudo), Timeea Moraru (cadeți tradițional +54 kg), Adrian Drăguș (minicadeți tradițional +55 kg), Răzvan Stanciu (minicadeți tradițional – 55 kg) și Alexandru Munteanu (copii 10-11 ani + 45 kg). De asemenea, cu bronz la Târgoviște au revenit Octavian Pomârleanu (seniori tradițional -60 kg și seniori kobudo), Marius Ionescu (juniori tradițional), Andreea Alexandru (juniori tradițional open), Timeea Moraru (cadeți kobudo), Robert Merda (cadeți kata), Octavian Barbu (cadeți tradițional), Nicolas Costescu (minicadeți tradițional – 45 kg) și Rareș Hagiu (minicadeți tradițional -50 kg). Secția de karate a Clubului Sportiv Târgoviște a participat cu un lot format din 15 sportivi, ce au concurat în 22 de probe. Prin adjudecarea a 20 de medalii, karateka de la CS și-a depășit obiectivul stabilit înainte de startul concursului (16 medalii).

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!