Karateka Clubului Sportiv Târgoviște, de 15 ori pe podium la Cupa Băniei “Petrache Trișcu”. Valentin Cârlan a obținut de două ori aur

Publicitate

Ionuț Parghel
Cupa Băniei “Petrache Trișcu” de interstiluri – ediția a 12-a a reprezentat un real succes pentru karateka Clubului Sportiv Târgoviște. Sportivii antrenați de Ionuț Munteanu au urcat în numeroase rânduri pe podium după ce s-au comportat foarte bine la competiția desfășurată în Sala Sporturilor “Ion Constantinescu” din Craiova.

În urma evoluțiilor arătate pe suprafața de tatami sportivii clubului târgoviștean au obținut un total de 15 medalii, dintre care 4 de aur, 2 de argint și alte 9 de bronz. Karateka Clubului Sportiv care au cucerit aurul au fost Valentin Cârlan – 2 (kumite – cat. 60 kg și kumite shobu ippon -60 kg), Cătălina Vișan (kata) – ambii la U21 tineret și Ștefania Huiu (kumite shobu ippon – 42 kg) – minicadeți. Argintul a fost obținut în două rânduri de Nicolas Costescu. Prima dată a fost adjudecat în proba de kata, iar a doua oară la kumite shobu ippon – 45 kg, la minicadeți. În schimb, în posesia medaliilor de bronz au intrat Timeea Moraru (kumite +54 kg), Adrian Drăguș (kumite +70 kg și kumite shobu ippon +70 kg), Robert Merda (kata), Damian Petrescu (-79 kg) – toți cadeți, Nicolas Costescu (kumite -45 kg), Ștefania Huiu (kumite – 42 kg) – ambii minicadeți, Alecsia Preda (kata) – copii 10-11 ani și echipa de kata cadeți a CS, formată din Robert Merda, Adrian Drăguș și Damian Petrescu. CS Târgoviște a participat la ediția din acest an a Cupei Băniei “Petrache Trișcu” cu un lot format din 11 sportivi (doi sportivi la U21 tineret, patru cadeți, patru minicadeți și un copil). Probele de concurs au constat în kumite (WKF), kumite shobu ippon, kata și kata pe echipe. Scopul competiției a constat în verificarea sportivilor în vederea concursurilor naționale și internaționale din această toamnă. Din comisia de arbitraj au făcut parte și trei arbitrii târgovișteni: Octavian Pomârleanu, Cătălina Vișan și Maria Bica.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele