În jurul școlilor din 7 localități dâmbovițene se va purta mască! E obligatoriu și oficial de miercuri de dimineață

Publicitate

Din ce în ce mai multe județe impun obligativitatea purtării măștii sanitare pe o rază de o 100 metri în jurul instituțiilor de învățământ.

O astfel de decizie a fost luată astăzi, 6 octombrie, pentru mai multe localităti din Dâmbovița. Conform unei hotărâri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență va fi obligatoriu purtarea măștii în apropierea instituțiilor de învățământ din Titu, Crevedia, Ocnița, Glodeni, Moțăieni, Ulmi și Perșinari.

“Vă informăm că astăzi a fost aprobată Hotărârea nr. 46/ 06.10.2020, a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița privind menținerea restricțiilor/restricționarea unor activități desfășurate de agenții economici, precum și a altor măsuri pe raza unor unități administrativ-teritoriale din Dâmbovița.

Pe lângă restricțiile impuse/menținute unor operatori economici, se instituie, începând cu data de 07.10.2020, obligativitatea măștii de protecție pe o rază de 100 m în jurul unităților școlare de pe raza unităților administrativ-teritoriale unde rata de incidență depășește 1,5/1000 de locuitori, respectiv, în Crevedia, Moțăieni, Titu, Perșinari, Ulmi, Glodeni și Ocnița.

Menționăm că obligativitatea ultimei măsuri se va institui și pentru alte unității administrativ-teritoariale unde rata de incidență va depăși 1,5/1000 de locuitori.

Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița pot fi condulsultate pe site-ul Instituției Prefectului Județului Dâmbovița, secțiunea Activități-Situații de Urgență”, se arată într-un comunicat emis de Prefectura Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!