Jurnalistul Marius Dumitrache a devenit membru al Comisiei pentru Statutul Jucătorului din cadrul AJF Dâmbovița

Publicitate

Jurnalistul Marius Dumitrache (53 ani) a devenit membru al Comisiei pentru Statutul Jucătorului din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. În ultima perioadă această comisie a fost reorganizată din temelii.

Potrivit AJF Dâmbovița, președinte al Comisiei a fost validat Gabriel Irimescu, iar membrii acesteia au devenit Cosmin Becheanu (fost fotbalist la Chindia Târgoviște) și Marius Dumitrache, un jurnalist cu experiență și notorietate. În prezent, Dumitrache este redactor șef la Riposta pe Net Târgoviște, unde aceeași funcție a ocupat la Antena 1 Târgoviște și Sportis, colaborând de-alungul anilor cu Radio D, Columna TV, MDI TV, Prosport, Jurnal de Dâmbovița sau Dâmbovița.

“Odată cu alegerea lui Ciprian Prisăcaru în fruntea AJF Dâmbovița, am constatat o îmbunătățire radicală a activității managementului asociației, un Reloaded binevenit și îndelung așteptat. Sunt onorat de propunere, în condițiile în care au fost capacitați numeroși valoroși oameni de fotbal, capabili să revitalizeze fenomenul fotbalistic dâmbovițean! Privesc cu încredere și speranță spre viitor, astfel încât AJF Dâmbovița să devină un nume de referință pe harta asociațiilor județene de fotbal”, a transmis Marius Dumitrache, pe pagina de Facebook a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!