Jurnalistul Ion Cristoiu avertizează: O să stăm acasă și de Crăciun, și de Revelion și de Anul Nou, o să vedeți!

Publicitate

Jurnalistul Ion Cristoiu susține că președintele Klaus Iohannis și Partidul Național Liberal au o singură prioritate, și anume câștigarea alegerilor la un scor care să  asigure majoritatea în Parlament.

Ziaristul este de părere că după ce scopul va fi atins, Iohannis va declara din nou stare de urgență în România. Cristoiu consideră că președintele țării va impune românilor să-și petreacă sărbătorile de iarnă acasă, mai ales în contextul că acestea sunt după alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

“Având în vedere că este după 6 decembrie și el o să câștige majoritatea, nu trebuie să facem un exercițiu de imaginație. A fost politicos în aprilie. Ne-a zis să stăm acasă. După 6 decembrie, nu ne mai spune și ne ține acasă. O stăm acasă și de crăciun, și de Revelion și de Anul Nou, o să vedeți”, a precizat jurnalistul.

De asemenea, Ion Cristoiu susține că decizia lui Iohannis va fi luată chiar chiar a doua zi dimineață, pe 7 decembrie. Acesta consideră că în prezent președintele României pasează responsabilitatea pe autoritățile locale.

“Ei nu au curaj acum să ia nicio măsură. Încearcă să paseze responsabilitatea pe autoritățile locale. Peste tot în Europa, deciziile sunt la nivel central. Stare de urgență poate fi proclamată pe anumite zone de președinte. Dar toate sunt trimise la autoritățile locale și avem un paradox. În curând o să fie toată țara în lockdown, fără să fie la nivel central. O să ia pe localități”, a mai declarat jurnalistul, în cadrul emisiunii “Subiectiv” de la Antena 3.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!