Juniorii de la CSȘ Târgoviște, în sferturile Campionatului Național U19

Publicitate

Bucurie de nedescris în rândul echipei de juniori republicani a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște! Formația pregătită de Nicu Croitoru și Cosmin Toboșaru s-a calificat, vineri, în sferturile de finală ale Campionatului Național U19.

Frumoasa performanță a fost obținută după ce micuții fotbaliști dâmbovițeni au învins, în optimi, pe AFC Astra Giurgiu, cu scorul de 6-2. Reușitele echipei târgoviștene au fost semnate de Gabriel Stoican (3), Cătălin Ene, Mario Cristea și Andrei Iancu. Disputa dintre cele două formații a fost găzduită de terenul sintetic din apropierea Complexului Turistic de Natație din Târgoviște.

Calificarea în sferturi la Campionatul Național a venit la puține zile după ce juniorii de la CSȘ Târgoviște reușiseră să triumfe la Cupa AJF Dâmbovița.

CSȘ Târgoviște a acces în optimile Campionatului Național după ce s-a clasat pe primul loc în Seria a 7-a, cu 9 puncte acumulate, datorită punctajului mai bun acumulat într-un clasamentului în patru, fiindcă și GȘA Nucet, Rapid București și Metaloglobus București, au terminat tot cu același număr de puncte.

În prima fază a campionatului CSȘ Târgoviște a înregistrat trei victorii (2-1 cu Metaloglobus București, 5-0 cu Progresul 1944 Spartac, 3-0 cu GȘA Nucet) și două înfrângeri (1-4 cu CSA Steaua București și 3-6 cu Rapid București).

Sursă foto: AJF Dâmbovița 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!