Judoka de la CS Târgoviște, de patru ori pe podium la Focșani! Daria Ghinescu a fost la înălţime la Memorarialul “Aurel Câmpeanu”

Publicitate

Comportare foarte bună pentru judoka dâmbovițeni la Memorialul “Aurel Câmpeanu”, turneu internațional, desfășurat la Focșani, la sfârșitul săptămânii trecute. Sportivii de la CS Târgoviște au avut parte de evoluții bune pe suprafața de tatami, iar la final au reușit să urce de mai multe ori pe podiumul de premiere.

Cea mai bună clasare de la CS la puternica întrecere a avut-o Daria Ghinescu, la Under 16. Sportiva antrenată de Ilie Torcică a reușit să termine pe primul loc la categoria +63 de kilograme. Pe locul 2 s-au clasat, la U14, Daniel Nicolae și Mario Georgescu. Primul a luptat în limitele categoriei 73 de kilograme, iar al doilea în limitele categoriei 50 de kilograme. În schimb, tot la U14, Mihail Bunoiu a încheiat concursul dedicat categoriei 55 de kilograme pe locul al treilea. Pentru judoka de la CS Târgoviște în perioada următoare vor urma alte concursuri internaționale la Alexandria și Poiana Brașov, iar la început de decembrie, aceștia, vor lua parte la Festivalul Românesc de Judo din capitală.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!