Judocanul Gabriel Pleșea, pe primul loc la “Memorialul Aurel Câmpeanu”! Alți trei sportivi de la CS Târgoviște, pe ultima treaptă a podiumului

Publicitate

Podiumuri numeroase pentru sportivii de la CS Târgoviște la ediția din acest a Turneului Internațional de Judo Memorialul „Aurel Cîmpeanu”, găzduit de Sala Sporturilor din Focșani.

La cea de-a XIX-a ediție a puternicului concurs, judocanii clubului din Târgoviste, antrenați de Ilie Torcică, au avut parte de evoluții la înălțime, la Under 18.

Gabriel Pleșea a terminat concursul internațional, destinat categoriei 66 de kilograme, pe primul loc. Pe durata competiției, sportivul dâmbovițean  a mers ceas și a obținut victorii pe linie în fața tuturor adversarilor întâlniți pe suprafața de tatami.

Cu o săptămână înainte, Gabriel a cucerit medalia de aur la turneul internațional Cupa Temerarul, de la Sibiu.

Tot în cadrul Memorialului „Aurel Cîmpeanu” alți trei judocani de la CS Târgoviște au urcat pe treapta a treia a podiumului: Mihail Bunoiu (cat. 81 kg), Alexandru Dinu (90 kg) și Daniel Niculae (+90 kg).

La ediția din acest an a competiției turneului internațional Memorialul „Aurel Cîmpeanu” au participat numeroși sportivi ce au reprezentat cluburi din Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina, Turcia, Italia, Cuba și România.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!