Județul Dâmbovița, zguduit de o crimă înfiorătoare! Criminalul care și-a omorât nepoțica de 6 ani se află în custodia Poliției

Publicitate

O crimă înfiorătoare a zguduit, astăzi, județul Dâmbovița! O fetiță de doar 6 ani a fost înjunghiată de unchiul său (25 ani) într-o pădure de la marginea localității Cojasca.

Din primele date se pare că este vorba de o răzbunare în familie. Copila era fiica fratelui criminalului, iar cei doi se pare că s-ar fi aflat în conflict. Astfel, bărbatul, de etnie romă, a vrut să se răzbune pe fratele său, plecat în Germania.

Criminalul a luat-o pe fetiță, care se afla în grija bunicilor, a dus-o la marginea pădurii și a înjunghiat-o, iar apoi a sunat la poliție. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție, dar și o ambulanță. Medicii nu au putut decât să constate decesul copilei de 6 ani.

Polițiștii au constatat că fetița a fost tăiată cu un cuțit în zona gâtului. Autorul omorului se află acum în custodia polițiștilor. La acest moment, cercetările sunt în plină desfășurare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!