Județul Dâmbovița, reprezentat la Expo2020 Dubai, cel mai mare târg de turism, inovație, tehnologie și business din lume

Publicitate

Județul Dâmbovița este reprezentat la Expo2020 Dubai, unde are loc cel mai mare târg de turism, inovație, tehnologie și business din lume.

Reprezentanții județului fac cunoscute obiectivele turistice dâmbovițene, dar și oportunitățile de investiții în județul nostru.

”Astăzi, pavilionul României a fost atracția principală a celor ce vizitează târgul”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

1 martie a fost Ziua Națională a României la Expo2020, oferind și prilejul de a fi făcută cunoscută oaspeților tradiția Mărțișorului.

Ceremonia oficială de deschidere a Zilei Naționale a României la Expo2020Dubai a cuprins: intonarea imnului Emiratelor Arabe Unite și al României; ridicarea steagurilor celor două state sub cupola scenei Al Wasl; discursurile oficialilor ES Najeeb Mohammed Al-Ali, Director Executiv al Expo2020 Dubai, și ES Adrian Măcelaru, Ambasador Extraordinar și Plenipontențiar al României în Emiratele Arabe Unite, dar și un program artistic susținut de Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului și Ansamblul “Ciprian Porumbescu”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!