Jucătorii de la Chindia Târgoviște au reluat antrenamentele. Salvarea de retrogradare reprezintă obiectivul echipei în noul an

Publicitate

Astăzi a sunat adunarea pentru fotbaliștii Chindiei Târgoviște! Reunirea lotului roș-albastru a avut la baza sportivă de la Aninoasa. La reunirea lotului au fost prezenți 23 de jucători. Singura noutate din lotul pregătit de Emil Săndoi a fost reîntoarcerea lui Andrei Pițian de la FC Argeș.

Mâine, târgoviștenii susțin vizita medicală, iar miercuri vor pleca în Antalya, unde vor susține o pregătire centralizată, în perioada 5-15 ianuarie. În cantonamentul din Turcia, roș-albaștrii vor susține 3-4 meciuri amicale, în compania unor formații din Ungaria, Polonia și România. Este posibil ca în Turcia, dâmbovițenii să înfrunte și pe Rapid București.

La reunirea, conducerea tehnică a trasat și obiectivul Chindiei din a doua parte a sezonului: salvarea de la retrogradare. “Obiectivul nostru va fi salvarea de la retrogradare. Ne dorim să avem o clasare cât mai bună la finalul sezonului”, a precizat Emil Săndoi la reunirea roș-albaștrilor.

Chindia va susține primul meci oficial din acest an pe 22 ianuarie, în compania lui FC Voluntari.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!