Jucătorii Chindiei Târgoviște țintesc un rezultat pozitiv în primul meci din play-out! Daniel Florea: “Ne dorim să începem cu dreptul”

Publicitate

Chindia Târgoviște se pregătește pentru primul joc din play-out-ul campionatului. În prima rundă a noii faze din cadrul Ligii 1, echipa dâmbovițeană are parte de un adversar redutabil. Sâmbătă, de la ora 17.30, pe arena “Ilie Oană” din Ploiești, echipa lui Emil Săndoi va înfrunta pe FC U Craiova, una dintre formațiile incomode ale competiției.

Roș-albaștrii își doresc să înceapă cu dreptul play-out-ul pentru a continua seria rezultatelor bune înregistrate în ultima perioadă. Cu două zile înainte de duelul cu craiovenii, jucătorii Chindiei sunt încrezători că pot obține un rezultat bun împotriva oltenilor.

“Începem cea mai importantă parte a campionatului, în care orice meci se poate dovedi decisiv. Suntem încrezători, venim după două rezultate pozitive. Meciul de sâmbătă este, practic, un punct de referință.

Ne dorim să începem cu dreptul în play-out. E important să legăm rezultatele pozitive. Faptul că anul trecut am câștigat play-out-ul ne dă dreptul să sperăm la evoluții bune și o clasare cât mai sus. Atunci am început foarte bine, am câștigat primele meciuri, ni le-am făcut mai ușoare pe celelalte. Am jucat degajați, cu încredere.

Fotbalul este făcut pentru suporteri. Noi jucăm pentru a-i mulțumi pe ei, pentru a-i face fericiți. Îi așteptăm să ne susțină, să fie al doisprezecelea jucător și să câștigăm împreună”, a precizat  atacantul Daniel Florea, pentru site-l clubului târgoviștean.

În sezonul regular al Ligii 1, în turul campionatului disputa dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate, 0-0. În schimb, în meciul retur, oltenii s-au impus cu un categoric 3-0.

Chindia va începe play-out-ul de pe locul 5, cu 18 puncte. Înaintea jocului cu dâmbovițenii, FC U Craiova ocupă locul 6, 17 puncte.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!