Joe Biden condamnă vehement acțiunile din Ucraina: “Războiul va lăsa Rusia mai slabă și restul lumii mai puternică”

Publicitate

Joe Biden, președintele SUA, a condamnat acțiunile continuate de Putin în Ucraina, accentuând faptul că acesta va avea foarte mult de suferit. De asemenea, acesta a accentuat faptul că SUA nu vor desfășura trupe în Ucraina și a promis că afacerile oligarhilor care îl susțin pe Vladimir Putin vor fi investigate, iar dacă se vor găsi nereguli averile acestora vor fi confiscate, scrie observatornews.ro.

De asemenea Biden a spus că prețul pe care-l va plăti Putin va fi imens, accentuând că Nu are idee ce urmează”.

“În urmă cu șase zile, Vladimir Putin a urmărit să zguduie temeliile lumii libere. Dar a calculat foarte greșit. În loc de asta, a dat de un zid de putere pe care nu l-a anticipat și nu și l-a imaginat. A întâlnit poporul ucrainean. (…) Când istoria acestei perioade va fi scrisă, războiul lui Putin împotriva Ucrainei va fi lăsat Rusia mai slabită și restul lumii – mai puternică“, a susținut Joe Biden, potrivit observatornews.ro.

De asemenea, Joe Biden a anunțat că Departamentul de Justiție al SUA se va îndrepta împotriva ilegalităților comise de oligarhii ruși. Acesta a precizat că vor fi vizate câștigurile obținute ilegal.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!