The Jazz Cave Festival, tot la Peștera Ialomiței

Publicitate

După ediția pilot de anul trecut, practic prima ediție a ceea ce se dorește a deveni un eveniment de tradiție în România, va fi găzduită tot de județul Dâmbovița!

Este vorba despre The Jazz Cave Festival, eveniment cultural inedit ce va avea loc în perioada 2 – 4 iulie 2021 și se va desfășura la intrarea în Peștera Ialomiței din Bucegii Dâmbovițeni.

Organizatorii, Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR), asigură publicul că va avea parte de o experiență acustică inedită, timp de trei zile, programul fiind însoțit de proiecții de film, videomapping, expoziții de istorie și artă contemporană, dar și acțiuni de responsabilitate socială pentru promovarea turismului sustenabil.

Partenerii principali alături de care s-a conturat această inițiativă sunt Asociația Turistică Peștera – Padina, Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” și Hotel Peștera.

Atenție: Evenimentul cultural se va desfășura în conformitate cu regulile de protecție sanitară ce vor fi în vigoare la acea vreme.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!