Jandarmul Ionuț Timofte, din nou învingător! Subofițerul dâmbovițean, cel mai bun la „Crosul pentru Viață”, la categoria 40-49 de ani

Publicitate

Jandarmul montan Ionuț Timofte a obținut locul I, weekend-ul trecut, în Parcul „Alexandru Iona Cuza” din București, în urma participării la competiția sportivă „Crosul pentru Viață”.

Acesta s-a înscris în concurs la categoria masculin 40-49 de ani și a alergat la proba „Crosul familiei” pe o distanță de 3 km, într-un timp de 13 minute și 50 de secunde.

Ionuț Timofte a relatat că va reveni cu plăcere, de fiecare dată, la acest eveniment, deoarece este organizat în scopuri caritabile și se simte foarte mândru de rezultatele obținute de-a lungul celor peste 8 ani în care a reprezentat Jandarmeria dâmboviţeană la cele peste 130 de competiții sportive.

Pe data de 6 aprilie 2024, jandarmul va participa la Campionatul Național de Cros Masters, care se va desfășura în localitatea Cocorăștii Mislii, județul Prahova.

Subofițerul îşi desfăşoară, în prezent, activitatea la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga, structură a Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!