Jandarmul dâmbovițean Ionuţ Timofte, campion şi vicecampion Masters 2020

Publicitate

Plutonierul-major Ionuţ Timofte a devenit campion naţional şi vicecampion la alergat, în urma participării la Campionatul Naţional Pistă Masters 2020, care s-a desfăşurat pe stadionul “Iolanda Balaş” din Bucureşti.

Jandarmul dâmbovițean a intrat în concurs la categoria masculin +35 ani, a alergat la proba de 1.500 de metri şi a obţinut un timp de 4 minute şi 27 de secunde, precum şi la proba de 800 metri într-un timp de 2 minute şi 12 secunde. În urma competiţiei, plutonierul-major Ionuţ Timofte a câştigat titlul de atlet Masters.

Ionuţ Timofte a declarat că se simte foarte mândru de rezultatele obţinute, iar prin participarea la aceste competiţii doreşte să arate că pregătirea fizică, respectarea unui program şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos sunt benefice, atât în viaţa de zi cu zi, cât şi în activitatea profesională.

Reamintim faptul că în ultima săptămână subofiţerul a participat şi la crosul “RUN IOR 2020” – ediţia 1, la care a obţinut rezultate notabile.

Jandarmul montan îşi desfăşoară activitatea la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga, fiind încadrat la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa din anul 2006.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!