Jandarmii dâmbovițeni au sărit în ajutorul lui Ionuț, un tânăr din Broșteni, care suferă de o boală gravă

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din satul Broșteni, comuna Produlești, întâmpină o problemă medicală extrem de grea și are nevoie de ajutorul financiar al semenilor săi.

Andrei Viorel Ionuț suferă de o boală care este atât de gravă încât pentru a rămâne în viață a trebuit să i se amputeze picioarele. Rămas infirm, acesta  locuiește alături de părinți, fiind îngrijit zi de zi de mama și de tatăl său, oameni simpli, în vârstă și bolnavi la rândul lor. Tânărul își petrece foarte mult timp într-un scaun cu rotile.

Primii care au sărit în ajutorul lui Ionuț au fost jandarmii dâmbovițeni, cu ocazia Zilei Armei. Aceștia i-au cunoscut povestea și au decis să-l ajute pe tânăr pentru ca el să-și îndeplinească visul de a se ridica din scaunul cu rotile și de a avea o viață cât mai aproape de normalitate. Jandarmii au contribuit cu sume de bani, oferite benevol pentru această campanie umanitară.

Prin gestul lor, oamenii legii au dorit să sensibilizeze și alți oameni care ar putea să-l ajute pe Ionuț, fiindcă orice ajutor financiar pe care îl va primi îi este de mare ajutor.

Tânărul are în continuare nevoie de tratament, dar și de proteze, care sunt costisitoare, iar singura sa șansă în acest moment este un apel adresat semenilor care îi pot înțelege suferința și care, din puținul lor, doresc să îi dea o mână de ajutor.

“În fiecare an, cu ocazia Zilei Armei, am pus mână de la mână pentru a-i ajuta pe semenii noștri.

Este și cazul lui Andrei Viorel Ionuț, un tânăr de 35 de ani, din satul Broșteni, comuna Produlești. Boala de care suferă este atât de gravă încât pentru a rămâne în viață a trebuit să i se amputeze ambele picioare. Rămas infirm, acesta locuiește în casa părintească și este îngrijit de mama și de tatăl său, oameni simpli, în vârstă și bolnavi la rândul lor.

I-am cunoscut povestea și am decis să îl ajutăm să-și îndeplinească visul, acela de a se ridica din scaunul cu rotile și de a avea o viață cât mai aproape de normalitate.

Am contribuit cu sume de bani, oferite benevol pentru această campanie umanitară, care va continua și în perioada Sărbătorilor Pascale.

Prin gestul nostru dorim să sensibilizăm și alți oameni care ar putea să-l ajute pe Ionuț, orice sumă de bani fiindu-i de un real ajutor”, au transmis jandarmii dâmbovițeni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!