Jandarmii dâmbovițeni în acțiune! Furturi de curent la Cojasca

Publicitate

Jandarmii dâmbovițeni în colaborare cu reprezentanții unei companii de furnizare a energiei electrice au organizat, la Cojasca, o acțiune de combatere a furturilor de curent electric. În urma acțiunii au fost identificate trei persoane care sustrăgea ilegal energie electrică. Jandarmii au întocmit celor trei persoane documentele de constatare conform normelor de procedură penală.

“Jandarmii dâmbovițeni au participat în sprijinul reprezentanţilor companiei de furnizare a energiei electrice la verificarea a peste 20 de imobile din comuna Cojasca. Acțiunile au vizat prevenirea şi combaterea furturilor de energie electrică.

Au fost depistate 3 persoane care sustrăgeau energie electrică prin folosirea unor instalaţii artizanale racordate la reţeaua electrică, fără a fi înregistrată de echipamentele de măsurare.

Jandarmii au întocmit celor în cauză actele de sesizare pentru racordare ilegală sau furt de energie electrică din rețeaua locală, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate”, se arată într-o informare a Jandarmeriei Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!